Menu

intelcom onama

Firma Intelcom d.o.o. postoji od 2006. godine i bazira se na prodaji i servisu korištenih računara i prateće opreme. Od samog osnivanja pozicionirala se kao lider na tržištu korištenih računara. Ako tražite firmu sa nevjerovatnim izborom korištenih BRAND NAME računara (od najjednostavnijih Intel Pentium 4 konfiguracija do vrhunskih računara sa Intel i7 i Intel XEON procesorima) onda je to definitivno Intelcom. U nasoj ponudi od preko 500 vrsta računara i 250 vrsta laptopa, jednostavno morate pronaći onaj koji vam je potreban. Potrebna vam je veća količina identičnih računara ili laptop-a ? Ma nema problema, na našem lageru u svakom trenutku imamo minimum 5000 komada računara i 2500 komada laptop-a.

Kroz sve ove godine uspješnog poslovanja smo dokazali da možemo odgovoriti svim zahtjevima i željama naših kupaca, što se pokazuje kroz konstantan rast prodaje. Naši kupci su eminentne institucije iz oblasti bankarstva, osiguranja, industrije, školstva i zdravstva, kao i institucije vlade. Naravno, moramo spomenuti i naše vjerne kupce koji kupuju računare za ličnu (kućnu) upotrebu, a koji se uvijek obraćaju Intelcom-u kada trebaju noviji i jači računar.

Svi korišteni računari u našoj ponudi su BRAND NAME mašine (Dell, HP, IBM Lenovo, Fujitsu Siemens...) i prošli su niz veoma zahtijevnih testiranja. Za svu kupljenu robu Intelcom d.o.o. daje garanciju 12 mjeseci, kao i mogućnost produženja garancije do 5 godina. Bilo koji kvar na hardware-u koji podliježe garanciji, otklanja se u roku od najviše 2 sata od momenta prijema računara na servis. Takođe, vršimo i sve vrste nadogradnje vašeg računara, odmah, bez nepotrebnog čekanja.

Naš servis je kadrovski i materijalno vrhunski osposobljen da vrši opravku svih elektronskih komponenti i dijelova laptop-a, računara i monitora.

2008. godine Intelcom d.o.o. je pristupio u Microsoft Registered Refurbisher Program. S ponosom ističemo da smo u Microsoft Partner Programu.

Vrlo važno je napomenuti da svi računari koje kupite kod nas posjeduju LICENCIRANI operativni sistem ( Windows XP, Windows Vista Business, Windows 7, Windows 10 ) a koji dolazi predinstaliran na računaru zajedno sa Microsoft Certificate Of Authenticity naljepnicom.

Posjetite nas u našem prodajnom objektu u Sarajevu :

Poslovnica 1 - Azize Šaćirbegović 98, preko puta Robot-a u Hrasnom
Telefon/Fax : 033/719 395
033/765 000

Mobitel : 061/229 360
Veleprodaja : 061/107 131

Vaš Intelcom.